Редактор: e-mail: снимка: bTVНито шлемовете, нито шаловете могат да предпазят човек от коронавируса

...
Редактор: e-mail: снимка: bTVНито шлемовете, нито шаловете могат да предпазят човек от коронавируса
Коментари Харесай

Мутафчийски: Шаловете и шлемовете не пазят от коронавируса. Не ползвайте и маски с клапи, а само FFP2

Редактор: 

e-mail: 

фотография: bTV

Нито шлемовете, нито шаловете могат да предпазят човек от ковид като маските. Не бива обаче да се носят маски с клапи, тъй като при издишане няма никаква отбрана. Това сподели в студиото на bTV Венцислав Мутафчийски.

Председателят на НОЩ сподели, че персонално той носи маска FFP2, която коства 3 лв. и я сменя два пъти дневно. Той призна, че това излиза е скъпо. „ Който носи такава маска ще стигне здрав до имунизирането “, сподели Мутафчийски.

Той показа, че персоналното му мнение е, че заведенията не би трябвало да се отварят. „ Фитнесите също са доста рискови “, сподели ръководителят на НОЩ. На въпрос на водещия Антон Хекимян не би трябвало ли въпреки всичко да се търси баланс във ограниченията, с цел да може да работи бизнеса, Мутафчийски отговори:

„ Затова са политиците, да намерят салдото. Ние би трябвало да приказваме истината “.

Председателят на щаба сподели, че до края на година в България ще дойдат 12 млн. дози ваксини против коронавирус. „ Първото тримесечие е много страхливо, закъсняват и има бъркотия, които не са по наша виновност “, акцентира Мутафчийски. Той сподели също, че решението коя ваксина да си сложи човек е субективно, тъй като като цяло противопоказанията им са едни и същи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР